För dig som är student hos oss

På de här sidorna hittar du information som är användbar för dig som är student på juridiska institutionens program eller kurser.

Mer specifik information om våra utbildningar finns på sidorna för respektive kurs eller program. Där hittar du tex kursplaner, scheman och välkomstbrev.

Fristående kurserJuristprogrammetMagisterprogram med inriktning mot arbetsrättMagisterprogram med inriktning mot mark- och miljörättMaster's Programme in Constitutional Law and Human RightMaster's Programme in Law and SocietyKurser på andra program

Kontaktinformation

Om du har frågor är du välkommen att kontakta våra lärare, studievägledare och administratörer. Kontaktuppgifter till juridiska institutionen hittar du här.

Juridiska institutionen ligger på plan 5 i Samhällsvetarhuset. För att vara säker på att komma i kontakt med aktuell lärare underlättar det om ni kommer överens om en tid i förväg.
 

Kontaktpersoner

Studievägledare Stefan Lidberg, studieadministratör Linda Andersson, studieadministratör Emma Lind, studieadministratör Sofia Strömgren och studieadministratör Vanessa Vincentie. Du kan även kontakta kursansvarig lärare. Vem som är studieadministratör repsektive kursansvarig för din kurs ser du i anslutning till din utbildning, se mer nedan.

Registering

I samband med kursstart sker registrering genom upprop. Vi tillämpar inte självregistrering via Portalen. För att behålla din studieplats på campus- och distanskurser med sammankomster krävs att du närvarar vid registeringen eller på annat sätt meddelar att du ämnar gå kursen. För helt nätbaserade kurser gäller att du meddelar att du tänker gå kursen inför kursstart i enlighet med närmare instruktioner för respektive kurs.

Studentexpeditionen

Studentexpeditionen ligger vid entrén till Juridiska institutionen, i Samhällsvetarhuset på plan 5.

Expeditionen är öppen följande tider:
Måndag- fredag kl.09.00 - 11.30.

Vissa avvikelser kan förekomma.

OBS! Studentexpeditionen är stängd onsdag 24/10- fredag 26/10.


 


Sidansvarig: Sofia Strömgren

Utskriftsversion

Kontaktinformation

Stefan Lidberg, studievägledare
901 87 Umeå 

Tel:  090-786 76 15 Telefontider: Må, ons, fre kl. 10 – 11.30

Kontaktformulär

Kontaktinformation

Studentexpeditionen
901 87 Umeå 

Besöksadress
Samhällsvetarhuset plan 5

Tel:  +46 (90) 786 61 05

Fax:  +46 (90) 290 03

Kontaktformulär